Yeni açılan Bodrum tesisinde otel sağlığı konseptini yeniden tanımlayan Maxx Royal Resorts, Maxx Wellbeing Centre ile sağlıklı yaşam ve iyilik haline 360 derecelik bir yaklaşım sunarak misafirlerine benzersiz bir deneyim sunuyor.

Bodrum yarımadasının kuzey kıyılarında mükemmel bir konumda bulunan Maxx Royal Bodrum, huzuru, konforu, sanatı, gastronomiyi ve sağlığı buluşturduğu destinasyonuyla misafirlerine bir tatil deneyiminden çok daha fazlasını sunuyor.

Maxx Royal Resorts, Bodrum’da otel sağlığı konseptini yükseltiyor

5750 metrekarelik bir alan üzerine kurulu Maxx Wellbeing Centre, gelişmiş SPA olanaklarının yanında kapsamlı özel hizmetler ve bakımlar da sunan bir sağlıklı yaşam merkezi olarak misafirlerine yenileyici bir deneyim yaşatıyor.

Maxx Royal Bodrum’un sağlık yaklaşımı, modern tıbbi uygulamalarla bütünsel iyileşmeyi entegre eden önleyici yöntemlere odaklanıyor. Bu yaklaşım, markanın Yedi Sağlık Wellbeing Felsefesi: Fiziksel Yenilenme, İç Huzur, Doğal Şifa, İntegratif Sağlık, Detoks Programları, Canlandırma ve Yoga ve Hareket temelinde şekilleniyor.

Özel sağlık programları

Maxx Wellbeing Centre, misafirlerine Uzun Ömür, Rahatlama ve Rehabilitasyon ve Ayurvedik uygulamalar gibi ana temalarda sağlık programları sunmanın yanı sıra çeşitli özel programlar da sunuyor. Bu programlar arasında Ayurvedik Detoks, Ayurvedik Stres Giderme, Fiziksel Yenilenme, İç Huzur, Doğal Şifa ve Yaşam için Yoga gibi programlar yer alıyor. 

Longevity merkezi

Konuklar, özel sağlıklı yaşam yolculuklarından birine çıkmadan önce, her programın bireysel sağlık gereksinimlerine göre dikkatlice uyarlanmasını sağlamak için tam bir konsültasyondan geçiyorlar. Dr. Buğra Öktem’in yönetiminde 1e 1 görüşmeler yapılarak planlanan sağlık, terapi ve bakım programları her ihtiyaca ve talebe göre farklı gün sürelerinde planlanabiliyor.

Rahatlama ve yenilenme

Hem fiziksel hem duygusal rahatlama sağlayacak olan evrensel masaj çeşitleri, yüz & vücut bakımları, ozon sauna, hamam Vichy duş, cryo zero body uygulaması, buhar banyosu, Türk hamamı, bitkisel sauna, infrared sauna, yağmur odası, tepidarium, deep kneipp walk, tuz odası gibi en sevilen 

ve en çok tercih edilen rekreasyon alanları ve uygulamaları Maxx Royal Bodrum’un sağlıklı yaşam merkezinde meraklılarını bekliyor.

Spor zamanı

En son model antrenman ekipmanları ile donatılmış geniş Technogym Fitness stüdyosunda misafirlere özel PT seansları sunan bir akredite eğitmen ekibiyle günün her saati spor yapabilir, reformer pilates stüdyosu ve günlük fitness ders programlarından, yoga, antigravite yoga, fonksiyonel güç antrenmanları ve meditasyon gibi çeşitli etkinliklerden faydalanabilirsiniz.

Sanatsal faaliyetleri, dünyaca ünlü restoranları, kusursuz hizmeti ve konforunun yanı sıra beden, zihin ve ruh sağlığına verdiği önemi Maxx Wellbeing Centre ile gözler önüne seren Bodrum’un jet-set sahnesinde en prestijli adreslerden biri olan Maxx Royal Bodrum’da bir tatilden daha fazlasını deneyimleyeceksiniz.