“Live Organic House Band” ARKADYAN, 10 Temmuz Çarşamba günü Alaçatı’nın en yenisi Sereia’da. ARKADYAN, kendine özgü Dj setleri ve performanslarıyla elektronik müzikseverleri unutulmaz bir müzikal yolculuğa çıkaracak. 

 

House müzik ve afro-balkan soundlarını, enerjik Dj setleri ve performanslarıyla bir araya getiren ARKADYAN, 10 Temmuz Çarşamba akşamı Sereia’da unutulmaz bir geceye imza atacak. Bu dinamik grup, stüdyoda gerçek enstrümanlarla kayıt yapıyor ve bunları elektronik müzikle harmanlıyor. Enerjik ve ham enerjiden doğan müzik, performans sırasında bir yolculuğa dönüşüyor; hareketli ve organik house müzikten afro-balkan soundlarına uzanıyor ve dünyanın her köşesine dokunuyor. Üç müzisyen sahnede alışılmadık düzeyde bir çılgınlıkla benzersiz bir performans sergiliyor. 

 

Deniz kızı Sereia, Alaçatı’nın en yenisi

Pixi İstanbul’un yaratıcıları yaza damgasını vuracak yeni mekanları Sereia ile Alaçatı’da misafirlerini ağırlamaya başladı. Özgün Akdeniz mutfağı, mimarisi ve Mykonos’un en ünlü Dj’leriyle sezon boyunca misafirlerine unutulmaz anlar yaşatacak. Sereia’nın mutfağı, Pixi’de büyük beğeni toplayan, Yunanistan’ın dünyaca ünlü şefi Athinagoras Kostakos’un imzasını taşıyor. Sereia’nın sofistike menüsünde Pixi İstanbul’un sevilen yemeklerinin yanı sıra ağırlıklı olarak deniz ürünleri öne çıkıyor. Ayrıca Sereia Bar Koordinatörü Alex Kostenyuk, isimleriyle de öne çıkan imza kokteyllerden Artemis, Queen’s Dream ve Demeter’i tavsiye ediyor. Müzikleriyle de oldukça iddialı olan Sereia, sezon boyu Mykonos’un ünlü Dj’lerini ağırlayacak.

Şık mimari detaylarıyla iz bırakan Sereia’nın mekan tasarımı ise dünyaca ünlü ve ödüllü Belenko Design Studio’ya ait. Sereia, minimal detayların hakimiyetinde, pastel tonlarıyla sakin bir atmosfer yaratıyor. Restoranın içinde yer alan ada barı ve üstündeki ikonik ağaç tasarımı dikkatleri üzerine çekiyor. Sereia’da zaman kavramı, yerini anın tadını çıkarmaya bırakıyor.